Waarom werken bij WILDLANDS?

Dat is logisch. Je hebt niet zomaar een baan: je beleeft een avontuur. Geen dag is hetzelfde, behalve dan het feit dat je elke dag weer een avontuur mee maakt.

Dat kunnen wij natuurlijk heel hard roepen. Wij werken er al. Daarom zetten we graag voor je op een rijtje wat werken bij WILDLANDS nou precies inhoudt en wat het zo leuk maakt.

Zoek je een baan of een avontuur?

Een leuke baan of bijbaan vinden kan op zoveel plekken. Maar wat wil je nou liever: een standaard werkplek, of écht een unieke omgeving?

Dát is wat WILDLANDS is. Uniek, inspirerend en avontuurlijk. Het zijn niet alleen de bezoekers die hun ogen uitkijken. Op zo’n beetje elke hoek zie je een bijzonder dierenverblijf, fijne horecalocatie of gave activiteit. Aan entertainment dus geen gebrek, ook als personeelslid.

Een echte beestenbende

Wilde jij dat vroeger ook altijd, werken in de dierentuin? Maar het pad van dierenverzorger was toch niet helemaal geschikt voor jou? Dan hebben we goed nieuws! We zijn op zoek naar meer collega's dan alleen verzorgers. In de horeca, retail, schoonmaakdienst,  park & attracties, front office… Iedereen is een onmisbare speler in het dagelijkse avontuur.

In onze parkdelen Nortica, Serenga, Jungola en Animazia wemelt het van de wilde dieren. Van koninklijke leeuwen, majestueuze olifanten en lenige giraffes tot behendige aapjes, jolige pinguïns en bonte paradijsvogels. Zo ben je toch tussen de dieren bezig, ongeacht waar je aan de slag gaat.

Werken bij Wildlands betekent werken met dieren

 

Geen dag is hetzelfde

De ene dag sta je ingepland op een foodtruck, de andere dag mag je in het prachtige Rimbula Restaurant werken. Of misschien help je eerst bij de kaartverkoop bij de ingang van het park en vervolgens sta je in een van de souvenirwinkels. Bovendien weet je nooit wat de nieuwe dag brengt: hoeveel bezoekers zullen er komen? En staan er leuke evenementen op de planning?

Dat houdt het spannend. Die veelzijdigheid maakt werken bij WILDLANDS juist zo leuk. Dag in, dag uit hetzelfde doen maakt je werk er immers niet leuker op.

Jouw bijzondere bijdrage

Bezoekers van WILDLANDS komen niet zomaar even langs. Geen haastje-repje aan de kassa of gedring door het park heen. Ze zijn hier voor een leuke en ontspannen dag uit. Overal om je heen zie je dan ook vrolijke gezichten. Een werkomgeving waar je haast niet anders kan dan blij zijn!

Extra mooi is dat jij aan die sfeer bijdraagt. Met een glimlach de weg wijzen en eten serveren, of gewoon even een kletspraatje maken met onze gasten. En natuurlijk doe jij je best om ervoor te te zorgen dat alles soepel verloopt, zodat er geen frustraties door eindeloos zoekwerk of lange wachttijden ontstaan.

Wist je trouwens dat er ook vaak bedrijfsfeesten, bruiloftsrecepties en andere bijzondere bijeenkomsten worden georganiseerd in WILDLANDS? Je maakt dus ook nog eens regelmatig onderdeel uit van een extra feestelijke sfeer.

Werken bij WILDLANDS in de horeca is ook een bijzondere belevenis

 

Goed geregeld

Bij WILDLANDS organiseren we vaak leuke activiteiten om successen met elkaar te vieren. Inspirerend, maar ook gewoon hartstikke gezellig. Als medewerker van WILDLANDS heb je uiteraard gratis toegang tot het park. En ben je in vaste dienst, dan geldt dat ook voor naaste familie.

Je salaris, vakantie en pensioen is allemaal goed geregeld in een arbeidsovereenkomst conform de CAO Dierentuin. Als je solliciteert, bekijk dan per vacature hoe dit zit en vraag tijdens je sollicitatie gerust naar de arbeidsvoorwaarden.