Stages

Een wereldreis in één dag, in WILDLANDS kan het! Wij willen mensen een avontuur laten beleven in bijzondere themawerelden. Beleef zo de natuur op een unieke manier, laat je verrassen en voel je onderdeel van de wereld. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Naast voorstellingen zijn er in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse (zakelijke) evenementen.

Als organisatie werken we graag mee aan de ontwikkeling van studenten tijdens de opleiding. Of je nou op zoek bent naar een meewerkstage of een afstudeeropdracht, ons park biedt een grote diversiteit aan stagemogelijkheden voor onder andere Dierenverzorging, Horeca of Retail.

Als stagiaire bij WILDLANDS ontvang je bij ons geen stagevergoeding. Wat wij wel te bieden hebben is een unieke stageplaats waarin jouw ontwikkeling centraal staat. We zorgen dat onze stagiaires voldoende begeleiding krijgen om op te bloeien én je krijgt tijdens je stageperiode een personeelskaart waarmee je gratis toegang hebt tot ons park.

Klik op onderstaande link voor ons meest actuele overzicht met stagemogelijkheden.

Actueel overzicht stagemogelijkheden 

Staat er geen geschikte stage tussen? Dan hebben we op dit moment geen stagemogelijkheden in jouw studierichting.