Sollicitatieprocedure

Werken bij WILDLANDS: dat wil jij toch ook? Zo'n avontuur ga je natuurlijk pas aan als je goed voorbereid bent. Ben jij er klaar voor? Onze sollicitatieprocedure ziet er zo uit.

1. Solliciteren bij Wildlands

Nadat je met je cv en motivatie hebt gesolliciteerd op een van onze vacatures, krijg je meteen een standaard bevestiging. Dit kan even duren, maar mocht je binnen een dag nog niets gehoord hebben, check dan je ongewenste e-mail of neem gerust even contact op.

Na je sollicitatie hoor je zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een eerste kennismaking.

2. Kennismakingsgesprek

In dit gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of we bij elkaar passen. Dat laten we je ook meteen weten. Soms al in het gesprek zelfs, anders zo snel mogelijk daarna. Solliciteren is al spannend genoeg, zelfs voor de meest avontuurlijke types, dus we laten je niet langer dan nodig in spanning zitten.

3. Arbeidsovereenkomst

Als we jou graag aan ons team toevoegen, vragen we jou om de nodige gegevens aan te leveren zodat we een contract voor je op kunnen stellen. Hoe dat eruit ziet, is maar net afhankelijk van de functie waarop je solliciteert. Afhankelijk van de situatie ga jij eerst je arbeidsovereenkomst tekenen en daarna naar de introductiedag. Het kan ook zo zijn dat jij je arbeidsovereenkomst gaat tekenen op de introductiedag. Dit hoor je ruim op tijd van ons. 

4. Introductiedag

Samen met andere nieuwe medewerkers die zijn aangenomen ga jij je nieuwe avontuurlijke werkplek verkennen tijdens onze introductiedag. Het park, het ATLAS-theater, de dieren, de natuur, de voorzieningen… En natuurlijk leer je je collega’s kennen en de do's en don'ts binnen het park. Zo proef je de sfeer van WILDLANDS alvast een beetje. Smaakt naar meer, toch?

5. Beginnen maar!

Na de introductiedag ben je helemaal klaargestoomd voor je eerste werkdag. Aan de slag dus! Iedere dag help jij onze gasten zich welkom te voelen in ons fantastische park.

Sta je ook te popelen om te werken bij WILDLANDS? Bekijk alle vacatures en solliciteer direct.