Terug naar overzicht
  • Aantal uur per week

    32 38

  • Opleiding

    MBO

  • Plaats

    Emmen

  • Gepubliceerd op

Als Souschef is elke dag een nieuw avontuur! Ben jij die Souschef die energie krijgt van een dynamische omgeving en zijn team op de juiste wijze weet te ondersteunen en versterken? Dan zoeken wij jou!

Waar we naar op zoek zijn

Als souschef ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de gehele keuken. Je stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en zorgt ervoor dat gerechten volgens juiste werkwijze zijn bereid, een constante kwaliteit hebben en gepresenteerd worden volgens afspraak.

Jouw kenmerken

Als Souschef beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

  • Je hebt minimaal een vakgerichte MBO-opleiding;
  • Je beschikt over kennis van HACCP en allergenen;
  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring in de keuken;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je bent een motiverende leidinggevende en een flexibele teamplayer;
  • MBO 4 werk- en denkniveau 
  • Kennis en ervaring met het coördineren van werkzaamheden en aansturen en motiveren van medewerkers. 

Wat ga jij doen

Als Souschef zal je binnen WILDLANDS breed worden ingezet in onze restaurants zoals Rimbula, Travelers Taste of Momma’s. Drie verschillende restaurants met een eigen identiteit en concept. Naast de daggasten die ons park bezoeken, verzorgen we ook feesten, partijen of bijeenkomsten, waar je als souschef ingezet wordt om onder andere het keuken team aan te sturen.

De werkzaamheden van de Souschef bestaan onder andere uit:

  • In overleg met de keukencoordinatoren het keukenpersoneel aansturen;
  • Je denkt mee over inhoud van de menu’s en werkwijzen;
  • het bereiden van koffietafels, lunches, buffetten en diners evenals producten in zelfbedienings-uitgiftevorm volgens recept en eigen planning;
  • het doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren;
  • het plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen;
  • het onderhouden van de keuken en schoonmaken van de werkomgeving, waarbij de voorschriften volgens HACCP worden gehanteerd;
  • het toezien op de uitgevoerde werkzaamheden van de zelfstandigwerkende koks, medewerkers en weekend – en vakantiekrachten van de keuken.
  • De kwaliteit, veiligheid, loonkosten en inkoop op pijlhouden.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Wat bieden wij jou

Kom je bij WILDLANDS werken, dan kom je terecht op een plek waar je samen met avonturiers net als jij een echte beleving voor bezoekers neerzet. 

  • Het betreft een functie voor gemiddeld 38 uur per week, voor bepaalde tijd (met mogelijkheid tot verlenging);
  • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
  • Een salaris in schaal 6 van de Dierentuin CAO;
  • Wij organiseren regelmatig leuke activiteiten om successen met elkaar te vieren;
  • Korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en gratis toegang tot WILDLANDS;
  • Korting op het bezoeken van verschillende Leisure parken in Nederland;
  • En werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Beschik jij over de juiste ingrediënten om aan de slag te gaan als Souschef bij WILDLANDS Adventure Zoo Emmen? Sollicteer dan snel!

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures