Terug naar overzicht

Op avontuur gaan tijdens je stage. Klinkt goed, toch? Dat doen onze bezoekers, maar onze stagiaires ook. Elke dag bij WILDLANDS is weer een avontuur.

Waar we naar op zoek zijn

We zijn op zoek naar een stagiair met een échte hands- on mentaliteit die het leuk vindt om te plannen en te organiseren. Wil jij dat komen doen in een inspirerende omgeving? Lees de vacature dan snel verder en solliciteer voor een unieke stageplek! 

Jouw kenmerken

Wij zoeken naar een enthousiaste stagiair(e) die zich herkent in het volgende profiel: 

  • Je volgt een mbo (niveau 4) of hbo-opleiding in de richting van recreatie, toerisme, event- of vrijetijdsmanagement;
  • Je kan goed zelfstandig werken en je bent punctueel;
  • Je bent een echte organisator;
  • Je denkt in mogelijkheden / je bent oplossingsgericht;
  • Je beschikt zowel over goede mondelinge als schriftelijke communicatie;
  • Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het leuk om in een themapark te werken;
  • Je bent proactief;
  • Je bent zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Wat ga jij doen

Als stagiair van de afdeling Evenementen ondersteun en assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden voor het organiseren van een evenement. Hierbij kun je denken aan het opstellen van een draaiboek, plannen, actief deelnemen aan projectgroepen en het opvragen van offertes. Voorbeelden van evenementen zijn grote (bedrijfs)feesten en bruiloften op locatie in WILDLANDS of congressen en andere zakelijke events in het ATLAS Theater.

Tijdens het organiseren van een evenement heb je veel contact met externe organisaties. We verwachten van jou dat je de contacten met deze externe partijen onderhoudt. 

Op de dag van het evenement help je mee met de op- en afbouw, verzorg je de ontvangst en registreer en begeleid je groepen en externe partijen naar de juiste locatie. Onder begeleiding van de Coördinator Evenementen stuur je, waar nodig, medewerkers aan.

Daarnaast verricht je ook diverse administratieve taken, zoals het behandelen van mail- en telefoonverkeer.

Tevens verzorg je het agendabeheer van jezelf en de betrokken collega’s.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts enkele voorbeelden van de vele taken die op de afdeling worden vervuld. Er heerst een informele sfeer, waar collega’s in een hecht teamverband samenwerken.

Wat bieden wij jou

Het betreft een meewerkstage, waar je als mbo (niveau 4) of hbo-student minimaal in het tweede leerjaar zit. Voor deze stageplaats gaat onze voorkeur uit naar een stagiair die augustus/september 2024 zou kunnen beginnen, voor een duur van minimaal vijf maanden en voor 4 á 5 dagen per week. Bij voldoende reacties zal de vacature gesloten worden.

Voor meer vragen of informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Martijn Anemaat, Coördinator Evenementen, via telefoonnummer 0591-690239.

Als jij stage komt lopen bij WILDLANDS kun jij gratis het park bezoeken in je vrije tijd. 

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures