Terug naar overzicht
 • Aantal uur per week

  38

 • Opleiding

  MBO

 • Plaats

  Emmen

 • Gepubliceerd op

Voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zijn wij op zoek naar een Medewerker Sales Support. Het ATLAS Theater, in het stadshart van Emmen, biedt een avontuurlijke programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud. Naast twee theaterzalen beschikt het ATLAS Theater tevens over diverse vergader- en feestzalen en eigen horecavoorzieningen. Kortom: volop mogelijkheden voor (zakelijke) evenementen. Combineer dit met de unieke mogelijkheden van WILDLANDS en je hebt dé zakelijke locatie van (Noord) Nederland. Wil je een wereldreis in één dag maken? In WILDLANDS kan dat. WILDLANDS wil bezoekers een avontuur laten beleven in bijzondere themawerelden. Beleef zo de natuur op een unieke manier, laat je verrassen en voel je onderdeel van de wereld.

Waar we naar op zoek zijn

WILDLANDS is op zoek naar een creatieve en vernieuwende Medewerker Sales Support met een enthousiaste en proactieve werkhouding, die ervoor zorgt dat WILDLANDS en het ATLAS Theater continu top of mind zijn als het gaat om events, congressen en vergaderingen! 

Jouw kenmerken

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als Medewerker Sales Support ben je voor in- en externe partijen een aanspreekpunt. Je bent ambitieus, creatief en bent pas tevreden wanneer het resultaat is bereikt. Daarnaast beschik je over een positieve instelling waarmee je jouw collega’s weet te prikkelen.

Als Medewerker Sales Support beschik je over de volgende functie-eisen en competenties:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in een commerciële richting en bij voorkeur minimaal 2 jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je doorziet klantenbehoeften wensen en verwachtingen;
 • Je bent creatief en een echte netwerker;
 • Je bent een teamplayer met een flexibele instelling;
 • Je kent geen problemen en zoekt altijd naar een alternatief;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal;
 • Ervaring in de event- of hospitality branche is een pré.

Wat ga jij doen

De Medewerker Sales Support is verantwoordelijk voor de coördinatie van de door de accountmanagers gestelde doelen en de koppeling van de externe behoeftes aan de interne mogelijkheden. De Medewerker Sales Support is ondersteunend in het halen van de commerciële doelstellingen voortkomend uit de salesplannen.

Samen met de accountmanager denk je actief mee over de salesplannen, waarbij je deze weet om te zetten in actieplannen en de interne organisatie op de juiste wijze hierbij weet te betrekken. 

Als Medewerker Sales Support ben je verantwoordelijk voor alle (zakelijke) aanvragen die binnen komen bij WILDLANDS en het ATLAS Theater zoals congressen, evenementen, bruiloften en partijen. Je behandelt en verwerkt de aanvragen, je bent aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het opstellen en versturen en opvolgen van offertes en verwerkt eventuele wijzigingen. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande relaties en benader je in opdracht van de accountmanager nieuwe potentiele klanten. 

Daarbij draag je zorg voor een vloeiende organisatie en coördinatie van de (zakelijke) activiteiten richting de operationele afdelingen binnen WILDLANDS en het ATLAS Theater. Je zorgt daarbij voor een gedegen administratie van gegevens, stelt offertes en planningen op en monitort budgetten.

Over ons

De afdeling

De afdeling Marketing, Communicatie en Sales heeft als doel om WILDLANDS en het ATLAS Theater zo goed en optimaal mogelijk in de markt te zetten, met vanzelfsprekend als resultaat om zoveel mogelijk gasten in al onze mooie werelden te kunnen verwelkomen. Dat houdt in dat de afdeling acties en programma’s bedenkt en uitvoert voor gasten, abonnementhouders, scholen en groepen. De afdeling streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteitsbeleving van onze (potentiële) gasten.

Wat bieden wij jou

Bij ons kan je werken in een avontuurlijke, dynamische en gastvrije omgeving.

 • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie bepaalde tijd voor gemiddeld 38 uur per week;
 • De functie van Medewerker Sales Support is ingeschaald in functiegroep 6 van de CAO Dierentuin;
 • Je kunt gebruik maken van een van onze collectieve zorgverzekeringen.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Erik Veenstra, Manager Marketing, Communicatie en Sales, via e-mail adres e.veenstra@wildlands.nl of via telefoonnummer 06 – 307 659 17

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures