Terug naar overzicht

WILDLANDS adventure zoo Emmen is een avontuurlijk dierenpark met aandacht voor dierenwelzijn, natuur en educatie. Een duurzaam park waar dieren ruimte hebben en leven in een natuurgetrouwe omgeving waar ze zich thuis voelen. WILDLANDS biedt bezoekers een unieke ervaring, neemt ze mee op avontuur en vertelt bijzondere verhalen over de dieren. Een park waar je de natuur op eigen wijze ervaart, zelfontdekkingen doet en met andere ogen leert kijken naar dieren. Ben jij toe aan een nieuw avontuur, kijk dan snel of je jezelf in deze vacature herkent.

Waar we naar op zoek zijn

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is voor de afdeling Park op zoek naar een Medewerker EHBO die gedurende de drukke momenten in het seizoen op een kundige en adequate wijze gasten en medewerkers die eerste hulp nodig hebben kan kalmeren en behandelen.

Jouw kenmerken

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Je bent collegiaal, hebt een open uitstraling en bent toegankelijk voor zowel collega's als onze gasten. 

Herken je jezelf hierin? De volgende functie-eisen zien we graag terug in je motivatiebrief en/of op jouw CV:

  •  Je hebt een EHBO diploma, inclusief verbandleer en hartreanimatie (afgegeven door het Oranje Kruis)
  •  Je hebt een geldig BHV diploma
  •  Je hebt relevante werkervaring als EHBO-er en schakelt gemakkelijk in hectische situaties
  •  Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal
  •  Je kunt werken met MS Office (Word en Excel)
  •  Je bent flexibel inzetbaar en bent bereid te werken in weekenden, vakanties en tijdens avondopenstellingen
  •  Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen voor deze avontuurlijke rol

Wat ga jij doen

Als medewerker EHBO is elke dag weer een nieuw avontuur! Je werkt op verschillende EHBO posten op het park. Zo beheer je naast de centrale EHBO post op het Kompasplein ook de twee EHBO-nevenposten in het park.
Door de rondes die je door het park maakt, ben je zichtbaar en een aanspreekpunt voor onze gast. Met je gastvriendelijke, hulpvaardige en dienstverlenende instelling weet je gasten die eerste hulp nodig hebben in de meest hectische situaties te kalmeren en zelfstandig de eerste hulp te bieden.
Tevens verzorg je verder voorkomende werkzaamheden in het park, zoals bijvoorbeeld het ondersteunen van de BHV organisatie, signaleren van risico’s, opstellen van rapporten, verlenen van assistentie in het geval van transport naar een arts of ziekenhuis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die je als EHBO-er op het park tegenkomt.

In de periodes dat er geen calamiteiten zijn ondersteun je de afdeling Front Office met het controleren van entreebewijzen, informatievoorziening en balie werkzaamheden.

Wat bieden wij jou

De functie van Medewerker EHBO is een parttime functie die is ingedeeld in functiegroep 3 van de CAO Leisure. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Gezien de flexibele, beschikbare diensten, bieden wij een flex contract.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Jos Jansen, Coördinator Front Office, tel: 0591-690 347.

Ben jij die professionele en avontuurlijke hulpverlener die graag bijdraagt aan een geslaagde dag van onze gast? Solliciteer dan snel!

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures