Terug naar overzicht
 • Aantal uur per week

  38

 • Opleiding

  HBO WO

 • Plaats

 • Gepubliceerd op

Maak een wereldreis in één dag

In WILDLANDS ben je als bezoeker te gast in de wereld van de dieren. Ontdek op een verrassende, educatieve én avontuurlijke manier meer over de bijzondere diersoorten en de klimaatwerelden waarin zij leven. We willen ieders liefde voor de natuur vergroten. Dat kan tijdens een onvergetelijk dagje uit in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. De natuur zit immers vol avonturen. En van deze avonturen kan jij deel uitmaken. 

Waar we naar op zoek zijn

Wij zijn op zoek naar een Manager Marketing, Communicatie en Sales.

Jouw kenmerken

Wie ben jij?

 • Je bent een strateeg, gastgericht en sterk communicatief vaardig;
 • Je bent daadkrachtig, overtuigend en hebt een goed analytisch vermogen;
 • Je hebt ervaring met B2C en B2B marketing;
 • Je bezit aantoonbare actuele kennis van- en visie op het gebied van marketing, communicatie en sales;
 • Je hebt een breed regionaal en landelijk netwerk en bent een goede netwerker;
 • Ervaring in de Leisure branche is een pré.

Wat ga jij doen

Samen met directie en het managementteam stel je strategische doelen op. Ook draag je zorg voor de realisatie daarvan door ze te vertalen naar je afdelingsjaarplan. Hierbij bewaak en vergroot je het merk WILDLANDS.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen, zoals de bezoekersaantallen, het aantal abonnementhouders, evenementen en de omzet zakelijke markt. Je bent ook verantwoordelijk voor de omzet zakelijke markt van het Atlas Theater. Je maakt afspraken met landelijke partijen passend bij het merk WILDLANDS voor het aangaan van Joint Promotions. Ook ben je verantwoordelijk voor de merkuitstraling, de bezoekerswaardering en zoek je continue naar mogelijkheden om in de markt voorop te lopen en te vernieuwen.

Veel affiniteit met datamarketing is wenselijk aangezien het verder ontwikkelen en inzetten hiervan één van je kerntaken is. Samen met de persvoorlichter zorg je voor een goede verstandshouding met en voor exposure in de landelijke en regionale pers.

Je bent budgetverantwoordelijk voor de afdeling marketing, communicatie & sales. Een afdeling bestaande uit negen personen die elk verantwoordelijk zijn voor zijn eigen vakgebied. Jij coacht, ondersteunt en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers en zorgt dat kwaliteit en kwantiteit gewaarborgd zijn.

Wat bieden wij jou

Een uitdagende baan in een unieke en avontuurlijke omgeving en in een enthousiast en betrokken team, waarbij er volop mogelijkheid is om je te ontwikkelen. In deze functie maak je onderdeel uit van het managementteam. Het salaris is conform CAO Dierentuin ingedeeld en komt overeen met de uitdaging en verantwoordelijkheid van de functie. Daarnaast hebben we nog leuke extra’s zoals korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en gratis toegang tot WILDLANDS en andere geselecteerde parken.

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures