Terug naar overzicht
  • Plaats

  • Gepubliceerd op

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het ATLAS Theater biedt een avontuurlijke programmering die breed en toegankelijk is voor jong en oud in Emmen en de wijde omtrek. In WILDLANDS ben je als bezoeker te gast in de wereld van de dieren. Ontdek op een verrassende, educatieve én avontuurlijke manier meer over de bijzondere diersoorten en de klimaatwerelden waarin zij leven. We willen ieders liefde voor de natuur vergroten. Dat kan tijdens een onvergetelijk dagje uit in WILDLANDS. De natuur zit immers vol avonturen! En van deze avonturen kan jij deel uitmaken.

Waar we naar op zoek zijn

Wij zijn op zoek naar een Manager Financiën en Inkoop die financieel verantwoordelijk is voor zowel WILDLANDS als het ATLAS Theater.

Jouw kenmerken

  • Je bent communicatief en analytisch zeer sterk;
  • Je pakt ook graag operationele zaken op en je draait je hand niet om voor het opstellen van periodieke rapportages, jaarrekening etc.;
  • Zowel het begeleiden als ook het daadwerkelijk meehelpen in de day to day business geeft jou energie;
  • Je bent in staat om onze visie en strategie te vertalen naar concrete doelstellingen voor de afdeling;
  • Je bent behulpzaam, zorgt dat er op je afdeling ruimte is voor ontwikkeling en weet je team op de juiste manier uit te dagen en te prikkelen;
  • Je bent een gelijkwaardige sparringpartner voor zowel de andere afdelingen als het MT maar ook voor de gemeente en de raad van commissarissen.

Wat ga jij doen

Met jouw kennis, ervaring en frisse blik weet jij samen met jouw afdeling een betrouwbare financiële administratie en verslaglegging te realiseren, zodat een adequate financiële sturing op de bedrijfsvoering mogelijk is. Dit zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële gegevensverwerking en -informatievoorziening, het inkoopbeleid en de salarisverwerking van WILDLANDS en het ATLAS Theater. Dit doe je met een team van zes collega’s, die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen vakgebied en waar jij eindverantwoordelijk bent voor de aansturing van de afdeling. Als Manager Financiën en Inkoop fungeer je tevens als financieel sparringpartner binnen het MT. Jij hebt de kennis en ervaring waarop wordt gevaren.

Doordat je zowel strategisch als operationeel bezig bent, moet je goed kunnen schakelen. Hierdoor weet je de diverse stakeholders op een tijdige en correcte wijze van informatie te voorzien en formuleer je een visie op toekomstig beleid op basis van financiële inzichten.

Affiniteit met het opstellen van (maandelijkse) rapportages en het vergelijken en analyseren van historische en actuele gegevens en resultaten is een pré, omdat het verder ontwikkelen, optimalisatie en digitaliseren van deze processen één van je kerntaken is. Daarnaast vormen jouw financiële analyses de basis voor toekomstig beleid wat je samen met het managementteam vormgeeft. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Wat bieden wij jou

Een uitdagende baan in een avontuurlijke omgeving en in een enthousiast en betrokken team, waarbij er volop mogelijkheid is om je te ontwikkelen. In deze functie maak je onderdeel uit van het managementteam van WILDLANDS en het ATLAS Theater. Het salaris is conform CAO Dierentuin ingedeeld en komt overeen met de uitdaging en verantwoordelijkheid van de functie. Daarnaast hebben we nog leuke extra’s zoals korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater, gratis toegang tot WILDLANDS en met korting naar andere geselecteerde parken!

Enthousiast geworden en zin in dit nieuwe avontuur? Solliciteer dan op deze uitdagende functie. Solliciteren kan tot 9 juni en uiterlijk 16 juni ontvang je van ons een terugkoppeling. Willen we je uitnodigen voor een eerste kennismaking, dan zal dit gesprek plaatsvinden op 20 of 22 juni. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Miriam de Munnik via 06-30733587.

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures