Terug naar overzicht
 • Aantal uur per week

  38

 • Opleiding

  MBO

 • Plaats

  Emmen

 • Gepubliceerd op

De afdeling Plant en Dier van WILDLANDS bestaat uit verschillende clusters zoals primaten, savannedieren en roofdieren, de dieetkeuken en de tuindienst. De werkzaamheden van de afdeling zijn erg divers: eigenlijk omvat het alles dat komt kijken bij het hebben en houden van dieren en planten.

Waar we naar op zoek zijn

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je voor de gasten vaak het aanspreekpunt. Jij bent je hiervan bewust. Van nature ben jij iemand die de gasten op een vriendelijke, enthousiaste en correcte manier benadert en helpt. Als hovenier ga jij jouw vak in de praktijk uitvoeren in onze mooie werkomgeving! 

Je houdt je bezig met de aanleg, aanplant  en onderhoud van dierverblijven.

Ook werkzaamheden in en rond onze grote tropische kas komen regelmatig voor.

Jouw kenmerken

Je bent spontaan, enthousiast, collegiaal en je beschikt over een positieve instelling waarmee je onze gasten weet te prikkelen. Je bent zeer gastgericht en je bent je er van bewust dat jij een belangrijke bijdrage levert aan een onvergetelijke dag uit voor de gasten. Je bent een echte aanpakker die zowel zelfstandig als ook in teamverband goed uit de voeten kan. Je bent praktisch ingesteld.

De volgende pluspunten zien wij graag terug in je motivatiebrief en/of op je CV:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde agrarische vakopleiding (plantverzorging) en passie voor jouw vak!
 • Je beschikt over goede mondelinge vaardigheden
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat ga jij doen

Tijdens jouw werkweek houd jij je onder andere bezig met het aanleggen, verzorgen en onderhouden van alle planten, struiken, bomen, expositieruimtes, dierverblijven  en overige groenvoorzieningen bij WILDLANDS. Je denkt mee over hoe de beleving te creëren dat je in een bepaald werelddeel bent.

 

Wat bieden wij jou

De functie is ingedeeld in functiegroep 4  van de CAO Leisure. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 38 uur, waarin je flexibel inzetbaar bent.

Als jij onze nieuwe collega wordt, heb je korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en heb je gratis toegang tot WILDLANDS!

Wil jij er graag voor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke dag beleven bij WILDLANDS? En ben jij die spontane en gastgerichte medewerker, die passievol en flexibel is en die staat te springen om de functie van Hovenier te vervullen? Dan zien je we je sollicitatie graag tegemoet. 

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures