Terug naar overzicht
 • Aantal uur per week

  32

 • Opleiding

  HBO

 • Plaats

  Emmen

 • Gepubliceerd op

Een wereldreis in één dag: in WILDLANDS kan het! Wij willen mensen een avontuur laten beleven in bijzondere themawerelden. Beleef zo de natuur op een unieke manier, laat je verrassen en voel je onderdeel van de wereld. Het ATLAS Theater is een onlosmakelijk onderdeel van WILDLANDS. Behalve voorstellingen zijn er in het ATLAS Theater ook mogelijkheden voor diverse (zakelijke) evenementen.

Waar we naar op zoek zijn

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is vanwege uitbreiding binnen het team op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder.

Jouw kenmerken

Gastgerichtheid speelt binnen WILDLANDS een belangrijke rol. Als medewerker van WILDLANDS ben je in deze functie aanspreekpunt voor stakeholders. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor het ATLAS Theater en beheer je als functioneel applicatiebeheerder de applicaties voor zowel beide organisaties. Met je daadkrachtige instelling leef jij je moeiteloos in hun hulpvraag. Het verbinden van gebruikers en processen zie je steeds weer als een nieuw avontuur. Je bent een proactieve expert die graag meedenkt met stakeholders. Je werkt gestructureerd en procesmatig, je beschikt over analytisch vermogen en verliest nooit het grote geheel uit het oog.

De afdeling ICT werkt met weekenddiensten. Door regelmatige consignatiediensten, voor 1e en 2e lijns support, ben je zowel doordeweeks als in de weekenden, vakanties en op feestdagen beschikbaar.

De volgende pluspunten zien we graag terug in je motivatiebrief en/of op je CV:

 • Je hebt een afgeronde ICT-opleiding op hbo-niveau;
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in dit vakgebied;
 • Je hebt affiniteit met CRM-systemen, kassa-systemen, reserveringspakketten en uren-registratiesystemen;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en geeft graag advies;
 • Je bent een echte teamplayer;
 • Je bent betrouwbaar en gaat integer om met vertrouwelijke informatie.

Wat ga jij doen

De afdeling is onderdeel van de afdeling Park. Het team Park bestaat uit de subafdelingen Park, Front Office & EHBO, Technische Dienst en ICT. De hoofdtaken van ICT omvatten het monitoren en verbeteren van de lopende operatie, het faciliteren van gebruikers van de systemen en het onderhouden van contacten met de ICT-leveranciers. De afdeling is opgedeeld in Systeembeheer en Functioneel beheer, maar er is veel noodzakelijke overlap in de takenpakketten.

Als functioneel applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor de gebruikers. Je onderhoudt en verbetert (nieuwe) applicaties om zo ondersteuning aan de business te optimaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de systemen voor de kassa’s, reserveringen, CRM of het voorraadbeheersysteem.

Je bent als functioneel applicatiebeheerder verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van één of meerdere informatiesystemen van onze organisatie. Je begrijpt de behoeftes van de gebruikersafdelingen en vertaalt dit naar (nieuwe) functionaliteiten in de systemen of verbetert het gebruik ervan. Ook specificeer je de vereisten van afdelingen t.b.v. wijzigingsverzoeken aan ICT-leveranciers en monitor je de voortgang daarvan. Tevens draag je zorg voor een juiste inrichting en beheer van autorisaties en profielen van gebruikers. Hierbij wordt vooral een beroep gedaan op je communicatieve én adviesvaardigheden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het testen van de systemen, het documenteren hiervan en het schrijven van werkinstructies voor de gebruikers van de diverse systemen.

Wat bieden wij jou

 • Het betreft een functie voor gemiddeld 32 uur per week, voor bepaalde tijd;
 • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een salaris in schaal 8 van de Dierentuin CAO;
 • Werken in een unieke omgeving waar geen dag hetzelfde is!
 • Korting op een aantal geselecteerde voorstellingen in het ATLAS Theater en gratis toegang tot WILDLANDS!
 • Korting op het bezoeken van verschillende Leisure parken in Nederland;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze collectieve zorgverzekeringen.

Solliciteer direct bij Wildlands

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures